Drifttekniker-Online

Webbutbildning för kraven i AFS 2017:3 och mycket mer!

Det moderna sättet att utbilda pannoperatörer!

Det finns ett stort behov av att utbilda nya operatörer direkt ute på anläggningarna och vidareutbilda befintliga operatörer. När AFS 2017:3 dessutom ställer krav på att merparten av alla operatörer ska certifieras senast den 1/12-2020 behövs ett smidigt sätt att genomföra detta utan att behöva skicka iväg personalstyrkan på kurser.

Det är helt enkelt dags att modernisera utbildningen för drifttekniker: Gör den online!

Inget pusslande med att få ihop driften för att personal är på annan ort för att genomföra en kurs på plats. Låt de anställda göra utbildningen i sin egen takt; när det passar dem och företaget bäst.

Logga in

Fördelarna med vår lösning

  • Brett och djupt kursmaterial som ger mer än bara kunskaper för certifiering
  • Pedagogik baserad på verkligheten och verkliga anläggningarr
  • Korta moduler anpassade för läsplatta och dator
  • Mycket utbildning för lite pengar

Förankrat till verkligheten

För att kunna göra utbildningen så verklighetstrogen som möjligt har vi varit ute på över 20 anläggningar, som generöst gett oss tillgång, och tagit foton på deras verksamheter. Vi har därmed kunnat bygga upp kursmoduler med både bilder och illustrationer förankrade i verkligheten, som täcker in alla typer av förbränningsanläggningar, bränsletyper och storlekar.

Licenser

Grundpriset per licens är 9 900 kr + moms, med möjlighet till rabatt beroende på antal användarkonton som beställs. Licenserna gäller 12 månader med möjlighet till förlängning med ett kraftigt rabatterat pris.

För er som är nyfikna och vill se lite hur utbildningen ser ut har vi öppnat upp en handfull av våra 150 kursmoduler för allmänheten. Prova på här!

150 kursmoduler är fördelade på de tolv avsnitten. En kursmodul kan vara från 10 till 90 minuter lång beroende på vilket område som avhandlas men är i genomsnitt ungefär 30 minuter. De delas upp på tre olika nivåer av svårighetsgrader:

Grön - Grundläggande kunskaper för en drifttekniker
Blå - Lite mer avancerat för de som vill fördjupa sina kunskaper
Röd - Beräkningar och koncept på ingenjörsnivå

Varje modul har ett kort kunskapsprov på slutet som säkerställer att användaren tagit till sig kunskapen. För att på bästa möjliga sätt förbereda användaren inför certifieringsprovet för AFS 2017:3, kommer det även finnas större övningsprov som efterliknar det i svårighetsgrad.

Vi anpassar materialet efter er anläggning!

Ungefär hälften av de 150 kursmodulerna tillhör utbildningen till certifieringsprovet. De övriga kan fördelas efter era önskemål med hur ni vill att de anställda ska lära sig mer om er anläggning med olika bränsletyper, pannor med mera.

Skräddarsydda moduler för ert företag

Är er anläggning särskild eller har speciella driftförhållanden? Kanske vill ni att personalen ska utbildas på specifika delar som är nycklar för att få en så bra produktion som möjligt? Vi kan erbjuda skräddarsydda moduler som byggs enbart för er med bilder och ritningar från er anläggning - perfekt för att utbilda både nyanställda och höja kunskapsnivån på befintlig personal. Hör av er till Patrik eller Christian om era behov!

Patrik Marklund

Seniorkonsult/Styrelseordförande

Kontor: Västerås

Telefon: 021-40 40 51

E-post: patrik.marklund@m-solutions.se

Christian Westerberg

Systemadministratör E-learning

Kontor: Västerås

Telefon: 021-40 30 36

E-post: christian.westerberg@m-solutions.se

Marklund Solutions AB är ett konsultföretag som framförallt arbetar med teknik-, företags- och marknadsutveckling för företag med energiproduktion i form av förbränning.

Marklund Solutions AB
Stansargränd 2
721 30 Västerås

Tel: 021 - 40 40 50
info@m-solutions.se

Org. nr: 556964-8982
Bankgiro: 446-8567